WordPress karbantartás

Tesztelőket keresünk új szolgáltatásunkhoz!

Bizonyára te is tudod, hogy milyen fontos a WordPress oldalak karbantartása, szinte naponta jönnek ki frissítések a bővítményekhez, havonta pedig magához a WordPress maghoz is. Az oldal karbantartása és az aktuális frissítések telepítése nélkül a WordPress könnyen feltörhetővé válhat, akár spam-et is terjeszthet, vagy tudtod nélkül nem kívánt tartalmat tölthetnek föl rá.

Rendszeres, ám napi szintű karbantartással ez megelőzhető, de ez sok munkát, tapasztalatot és odafigyelést igényel, nem beszélve arról, hogy egyes frissítések “összeakadhatnak” az oldallal, szétszedhetik annak megjelenését is. Ezért találkozunk nagyon gyakran frissítetlen és sajnos feltört WordPress oldallal.

Van megoldásunk!

Jelentkezz a support@hosting55.com címen, ha WordPress oldal tulajdonos vagy és szeretnéd ha átvennénk oldalad karbantartását, a pluginek és sablonok frissítéseit, ha szeretnéd, hogy blogod / webáruházad mindig naprakészen megkapja a legújabb verziókat és ezáltal még biztonságosabban üzemeljen. Külsős ügyfeleknek biztonsági mentésekről is gondoskodunk (saját ügyfeleink ezt tárhelycsomagjukhoz alapból kapják)
Tesztelőinknek ezt a lehetőséget három hónapra ingyenesen biztosítjuk.

A szolgáltatás havidíja a három hónap után:
3.900 Ft havonta, vagy
42.900 Ft évente

Nincs “hűségidő”, az árak tartalmazzák az áfát.