WordPress karbantartás

Bizonyára te is tudod, hogy milyen fontos a WordPress oldalak karbantartása, szinte naponta jönnek ki frissítések a bővítményekhez, havonta pedig magához a WordPress maghoz is. Az oldal karbantartása és az aktuális frissítések telepítése nélkül a WordPress könnyen feltörhetővé válhat, akár spam-et is terjeszthet, vagy tudtod nélkül nem kívánt tartalmat tölthetnek föl rá.

Rendszeres, ám napi szintű karbantartással ez megelőzhető, de ez sok munkát, tapasztalatot és odafigyelést igényel, nem beszélve arról, hogy egyes frissítések “összeakadhatnak” az oldallal, szétszedhetik annak megjelenését is. Ezért találkozunk nagyon gyakran frissítetlen és sajnos feltört WordPress oldallal.

Van megoldásunk!

Jelentkezz a hosting@hosting55.com címen, ha WordPress oldal tulajdonos vagy és szeretnéd ha átvennénk oldalad karbantartását, a pluginek és sablonok frissítéseit, ha szeretnéd, hogy blogod / webáruházad mindig naprakészen megkapja a legújabb verziókat és ezáltal még biztonságosabban üzemeljen. Külsős ügyfeleknek biztonsági mentésekről is gondoskodunk (saját ügyfeleink ezt tárhelycsomagjukhoz alapból kapják)

A szolgáltatás havidíja:
9.900 Ft havonta, vagy
108.900 Ft évente
(Nincs “hűségidő”, az árak tartalmazzák az áfát.)

Alkalmi Worpdress karbantartás:

Ha valami nem megy az oldaladon, ha szeretnél wordpress SSL átirányítást, azaz “zöld lakatot” a weboldaladra, akkor keress minket bátran! Nem rendszeres, alkalmi feladatokat is szívesen megoldunk, mint pl. wordpress plugin telepítése, wordpress költöztetése.

WordPress gyorsítás:

Átnézzük és elemezzük wordpress weboldalad teljesítményét. Tanácsokat adunk a gyorsításra, hogy minél magasabb google pagespeed pontszámot érje el, vagy, hogy a gtmetrix vagy a pingdom is szép eredményeket adjon. Illetve természetesen a lényeg, hogy az oldalad látogatói is elégedettek legyenek wordpressed sebességével.

Kérj árajánlatot, küldj egy emailt a hosting@hosting55.com címre!