Miért a Hosting55?

0% CO2 kibocsátás webszervereinknél:

webszervereinket kizárólag megújuló energiaforrásból tápláljuk, ezzel éves szinten kb. 8 tonna CO2 kibocsást takarítunk meg.

Papírfelhasználás minimalizálása:

számláinkat elektronikus úton küldjük és tároljuk, iratainkat pdf formában mentjük és csak a legszükségesebb esetben nyomtatjuk.

Szigorú backup szabályok:

A biztonsági mentésekkel kiemelt figyelemmel foglalkozunk.
Napi, heti adatmentés fizikailag és földrajzilag is távollévő helyekre.

Ingyenes spam és vírusszűsés:

 • Mi nem csak a levelezést védjük a levélszemetek és vírusok ellen!
 • Vírusszűrés már az ftp feltöltéskor vagy ‘form’ kitöltéskor is.
 • Nálunk nincsenek teleszemetelve spamrobotok viagra reklámjaival a fórumok!
 • Nem fertőződhet meg az oldala iframe vírussal!
 • Minden egyes file-t, minden egyes bejegyzést az elküldés pillanatában ellenőriz vírusvédelmi rendszerünk, amennyiben káros annak tartalma, úgy blokkolja a hozzáférést.
 • Fejlett DDos védelem minden szerver előtt

Redundáns hálózati és energiaellátás

 • Redundáns áram, hálózati és hűtési ellátás.
 • Valódi redundancia, valóban működő tartalék generátorok.
 • Az adatközpont nemzetközi kapcsolódási sebessége: 1320 GBit/s!

Folyamatos technikai felügyelet

 • Non-stop technikai jelenlét szervereinknél
 • Hibaelhárítás megkezdése 15 percen belül
 • Hardvercsere garancia 4 óra

Ingyenes támogatás

 • Nem számítunk fel semmilyen díjat az ügyfélszolgálat közreműködéséért
 • Bármilyen kérdésre a lehető leghamarabb és szívesen válaszolunk.
 • Tartalomkezelő, fórum, joomla, wordpress, drupal telepítésében segítünk.
 • A gyorsaság alapelv, nincs fontos vagy kevésbé fontos kérdés, csak legfontosabb kérdés vagy megoldandó feladat létezik.

A Hosting55 2004-ben alakult, azóta több ezer ügyfelet, domain nevet és tárhelyet szolgál ki. 15 éves fennállásunk alatt teljesül a fő cél, azaz az ügyfelek egyedi igényeinek teljes körű és lehető leggyorsabb kiszolgálása, az adatmentések maximálisan biztonságos tárolása és menedzselése, a magas rendelkezésre állás biztosítása.

Tárhely és domain regisztrációs igényét a nap 24 órájában leadhatja. Tárhelyeinket kockázat nélkül kipróbálhatja köszönhetően a 30 napos pénz-visszafizetési garanciának!

Backup és névszervereink a webszerverektől földrajzilag és hálózatilag távoli helyen üzemelnek a maximális biztonság érdekében.

Előre bejelentett karbantartások: Jelenleg nincs előre tervezett karbantartás.

Milyen sebességű hálózatra csatlakoznak a Hosting55 webszerverei?

 • 1 Gbit/s

A Hosting55 véleménye szerint a legideálisabb megoldás egy Európa nyugati részén elhelyezett szerver, mely mind itthonról, mind külföldről egyformán gyorsan érhető el.

A Hosting55 szerverei fantasztikus hálózati sávszélességgel rendelkező németországi adatközpontban vannak. Az adatközpont hálózati sávszélessége 1320Gbit/s(!). Az adatközpont több mint 20 éve, 1996-óta működik Frankfurtban.

Szervereink dedikált, garantált 1Gbit/s hálózatra kapcsolódnak. A szűkös hazai kapacitások miatt az itthon tárolt honlapok egy része nehezen és lassan érhető el külföldről. (A hazai adatközpontok átlag 1-5 Mbps kapcsolódási sebességet garantálnak külföldre.)

Szervereinket ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkező adatközpontban üzemeltetjük

PHP verziók

Tárhelyeinken a következő PHP verziókból választhat:
4.4, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3
Így régi, máshol nem működő weblapja is elindul nálunk, illetve akár a jövőnek is fejleszthet. A régi PHP verziók is biztonságosak, köszönhetően a CloudLinux egyedi “Hardened PHP” technológiájának. A különböző verziók közt másodpercek alatt válthat a cPanel tárhelykezelő menüjében.

cPanel tárhelykezelő magyarul

A világ legnépszerűbb tárhelykezelő rendszere. Segítségével ügyfélszolgálati segítség, telefonhívás, email írás nélkül állíthatja be tárhelye paramétereit. Új email cím, email továbbítás, automatikus email válasz? Biztonsági mentés készítése és lementése saját gépre? Honlap átirányítás, domain alias készítése? És még rengeteg, itt felsorolhatatlan dolog, melyek beállításához cPanel nélküli tárhelyeken napokat is várhat… De nálunk mindezt percek alatt, könnyen elvégezheti a cPanel-el. Demonstrációs oldal itt található. user/pass = demo/demo (Figyelem! A demo oldalt nem a Hosting55, hanem a cPanel fejlesztője üzemelteti, így előfordulhat, hogy a demonstrációt nem éri el teljes körűen!)

CloudLinux

Minden webszerveren bevezettük a CloudLinux rendszert. Ennek segítségével minden tárhely egy virtuális környezetben – konténerben – fut, saját dedikált erőforrásokkal. Ez azt jelenti, hogy pl. XY.hu tárhely esetleges nagyobb forgalma nincs hatással a szerveren lévő más tárhelyek teljesítményére. Ha egy adott tárhely eléri az engedélyezett limiteket, akkor a túlteljesítő weboldal lassabban indul el, a CloudLinux mintegy leszabályozza azt. Ezzel a fejlesztéssel a jelenleginél is nagyobb stabilitást és sebességet tudunk szolgáltatni. Az engedélyezett limitek tárhelyenként: 25% processzor, 1Gb memória, 1 processzor mag – saját erőforrás statisztikákat a cPanel “Resource Usage” pontja alatt nézhetik meg. (Ezek a limitek minden weblap számára elegendőek. Túlhasználat leginkább akkor fordulhat elő, ha oldalát esetleg támadás éri.)

Milyen módon történik szervereink monitorozása, karbantartása?

A szerver állapotát egy automatikus rendszer 5 percenként ellenőrzi, amennyiben leállást, hibát tapasztal, azonnal értesítést küld a technikai személyzetnek, akik megkezdik a hiba elhárítását. A szerver vagy a hálózat hibája esetén maximum 15 percen belül elindul a hibajavítás.

Az adatok biztonságáról

Tökéletes biztonság az interneten nincs, mégis, mindent megteszünk ennek érdekében! Adatait minden éjjel mentjük el, megelőzve ezzel a szerveren történt hiba vagy véletlen törlés esetén létrejövő adatvesztést. Az adatmentéseket fizikailag két különböző helyen, a szervertől független külső eszközön, más adatközpontban, 14 különböző szinten tároljuk és kérésre vagy elküldjük önnek, vagy a mentésből visszaállítjuk honlapja eredeti állapotát. Akár egyetlen egy file visszaállítása is lehetséges. A biztonsági mentéseket ügyfeleink a cPanel ‘jetbackup’ menü alatt érhetik el.

Napi mentések 14 napra visszamenőleg, 14 biztonsági mentés

Minden nap egy alkalommal komplett mentés a szerver teljes tartalmáról, mely mentésekből a szerver akár a “nullából” is visszaállítható. Ilyen biztonsági mentésekből 14 napra visszamenőleg napi szinten rendelkezünk, összesen 14 mentés.) Ha Ön a honlapján valamit véletlenül elront, letöröl, akkor csak írjon ügyfélszolgálatunknak és az ön által kiválasztott mentésből visszaállítjuk hibátlanul működő lapját! (Havonta egy alkalommal ingyenes.)

Mennyi idő telik el egy domain név regisztrálása és annak használatba vételi lehetősége között?

Több válasz létezik erre a kérdésre.
Új .com .net .org .info .eu és egyéb külföldi nevek esetén a regisztrálás és a használatba vétel között szerencsés esetben csak pár perc telik el. Ehhez az kell, hogy a domain megvétele előtt már kialakítsuk tárhelyünket.
Új .hu nevek esetén ez az idő kb. 24 óra.

Milyen rendelkezésre állási adatokkal rendelkezik a Hosting55?

Köszönhetően a fejlett infrastruktúránknak, a redundáns hálózati kapcsolatnak a leállások rendkívül ritkák. A rendelkezésre állásunk 2004 óta jobb, mint 99.9%!

Script logo