Update 2022. szeptember 1.: Jelenleg ez a szolgáltatás nem rendelhető!

A jövő megérkezett! Magyarországon elsőként, a világon hatodikként(!) indítjuk az Elastic Sites tárhelyszolgáltatást!
VPS helyett a legjobb megoldás!

Elastic sites tárhely

Ha Ön is azok közé az osztott tárhelyes ügyfelek közé tartozik, akiknek a weblapja kinőtte az osztott tárhely lehetőségeit és szolgáltatója VPS-t ajánl, akkor van egy jó megoldásunk a virtuális szerverrel való “szenvedés” helyett! Az Elastic Sites ugyanolyan könnyen kezelhető, mint egy osztott tárhely, ám erőforrásaiban és lehetőségeiben ugyanolyan erős, mint egy VPS!

Az Elastic Sites a VPS alternatívája, több erőforrás – kevesebb fejfájással!

Az Elastic Sites a tárhelyszolgáltatás következő generációja, mely rugalmasan és költséghatékonyan alkalmazkodik weblapja igényeihez.
Az Elastic Sites tárhely független a szerveren lévő többi tárhelytől, izolált környezetben fut, mérete bármikor szükség szerint módosítható.
Ha folyamatosan növekvő- vagy eleve nagy forgalmú weboldala vagy webáruháza, blogja van, akkor előbb-utóbb tárhelyszolgáltatója meg fogja kérni, hogy váltson VPS-re, mert honlapját már nem tudja osztott tárhelyen üzemeltetni, mivel az “túl sok erőforrást használ”, “túl sok látogatója van”, “túl sok memóriát használ”. Ám VPS-re váltani osztott tárhelyről nem egyszerű, alapesetben két választási lehetősége van:

  1. Megfizet valakit, hogy beállítsa, üzemeltesse, menedzselje az új virtuális szervert.
  2. Önmaga állítja be, menedzseli és üzemelteti a szervert.

Mindkét megoldás akár 8-10-szeres költségemelkedést is jelenthet. Hiszen vagy élő emberi munkát fizet meg, vagy önmaga küzd meg a szerver biztonságossá és gyorssá tételével – ami valljuk meg, elég bonyolult feladat. Ezeken kívül önmagunknak kell gondoskodnunk biztonsági mentésekről, ami a saját VPS-en kívül backup tárhely vásárlással jár… de ez még nem minden! Ha saját VPS-ünk van, akkor fizethetjük a különböző szoftverlicenceket (pl cPanel, backup, antispam szoftverek)… rengeteg-rengeteg munkát és pénzt igényel egy saját szerver üzemeltetése.

A megoldás itt van, megérkezett az Elastic Sites! Mit jelent ez?

  • Az Elastic Sites tárhely ugyanolyan könnyen kezelhető, mint az osztott tárhely.
  • Ugyanazt a megszokott cPanel felületet kapja, ugyanazokkal menüpontokkal, mint eddig.
  • Ugyanúgy mi gondoskodunk a tárhely biztonságossá tételéről, spam szűrésről, napi és heti backupokról, mint eddigi osztott tárhelyén.
  • Elastic Sites tárhelyen minden weblap a CloudLinux rendszer segítségével egy külön elszeparált virtuális konténerben fut (Lightweight Virtualized Environment, avagy LVE), minden ilyen LVE konténer saját garantált memóriát, garantált processzor (CPU) magokat, garantált lemez- írási és olvasási sebességet kap – mint egy VPS. Ez lehet akár 16GB RAM és 16 processzor mag is, mintha egy teljes szervere lenne, de mindez a szerver üzemeltetés terhe nélkül, költséghatékonyan!

Tegyük fel, hogy van egy népszerű WordPress oldala vagy blogja… egyre több és több látogatója van. Siker! Azonban szolgáltatója arra kéri, hogy költözzön VPS-re, és az eddigi kedvező költségei az egekbe szöknek.

Nos, erre ajánljuk az Elastic Sites szolgáltatást, mely a legjobb, legbiztosabb és legkényelmesebb választás nagy forgalmú oldalak számára.

És miért “Elastic”? Mert a tárhelyhez adott erőforrások, RAM, CPU akár fel- akár lefelé bármikor rugalmasan változtatható. (Pl. egy webshop esetén karácsonyi szezonban extra sok RAM/CPU-t tudunk adni a nagy forgalom kezelésére, ünnepek után pedig visszaállítható a normál RAM/CPU érték)

Ha szeretne az Elastic Sitesról többet megtudni, akkor hívjon minket a 06 30 996 1126 számon, vagy írjon emailt a support@hosting55.com címre.

Vagy akár azonnal meg is rendelheti bármelyik Elastic Sites csomagját itt!

Script logo